De Klussenier Jan Muller

De Klussenier Jan Muller
De Klussenier Jan Muller

Koekoekstraat 122
3145 AK Maassluis

Dien uw aanvraag in »

010 761 67 61
06 1969 2219
janmuller@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 68711816

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakman? Ik ben beschikbaar voor alle verbouw- en onderhoudswerkzaamheden in en rond het huis.

Mijn naam is Jan Muller en ik woon samen met mijn partner Danielle in Maassluis. Nadat ik mijn diploma heb behaald ben ik werkzaam geweest bij verschillende bouwbedrijven in de omgeving van Maassluis. De laatste jaren was ik werkzaam bij een sloopbedrijf, daarvoor heb ik altijd onderhoud en renovatiewerk gedaan. Naast mijn werk was ik vaak aan het klussen bij mezelf en vrienden en familie. Hierdoor kan ik nu bijna alle verbouwingen in en rond het huis uitvoeren.

U kunt mij inschakelen voor grote verbouwingen, zoals een badkamer-, keuken- of zolderverbouwing. Een aantal van mijn specialiteiten zijn timmerwerk en schilderwerk. Ook voor het plaatsen van schuttingen en tuinhuisjes kunt u bij mij terecht.

Ik zorg altijd voor de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. Maar ook voor het ontzorgen van de klant. Alle onderdelen vanaf de tekentafel, tot de uitvoering, inkopen van deugdelijk materiaal, afwerking en de oplevering vind ik leuk. Ik begeleid u vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Ook bij grotere opdrachten wanneer ik collega’s heb ingehuurd, blijf ik verantwoordelijk voor de gehele verbouwing. En mocht u na de oplevering nog vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen. U ontvangt immers 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan rechtstreeks contact met mij op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie door te spreken. U ontvangt een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Kortom, vertrouwd verbouwen!

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Maassluis voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.
  • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Zolder verbouwen
  • Tuinhuis plaatsen
  • Reparatiewerk
  • Timmerwerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Vriendelijk, aangenaam, proffesioneel.Katia uit Rotterdam

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...