De Klussenier Jan Muller

De Klussenier Jan Muller
De Klussenier Jan Muller

Koekoekstraat 122
3145 AK Maassluis

Dien uw aanvraag in »

010 761 67 61
06 1969 2219
janmuller@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 68711816

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakman? Ik ben beschikbaar voor alle verbouw- en onderhoudswerkzaamheden in en rond het huis.

Mijn naam is Jan Muller en ik woon samen met mijn partner Danielle in Maassluis. Nadat ik mijn diploma heb behaald ben ik werkzaam geweest bij verschillende bouwbedrijven in de omgeving van Maassluis. De laatste jaren was ik werkzaam bij een sloopbedrijf, daarvoor heb ik altijd onderhoud en renovatiewerk gedaan. Naast mijn werk was ik vaak aan het klussen bij mezelf en vrienden en familie. Hierdoor kan ik nu bijna alle verbouwingen in en rond het huis uitvoeren.

U kunt mij inschakelen voor grote verbouwingen, zoals een badkamer-, keuken- of zolderverbouwing. Een aantal van mijn specialiteiten zijn timmerwerk en schilderwerk. Ook voor het plaatsen van schuttingen en tuinhuisjes kunt u bij mij terecht.

Ik zorg altijd voor de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. Maar ook voor het ontzorgen van de klant. Alle onderdelen vanaf de tekentafel, tot de uitvoering, inkopen van deugdelijk materiaal, afwerking en de oplevering vind ik leuk. Ik begeleid u vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Ook bij grotere opdrachten wanneer ik collega’s heb ingehuurd, blijf ik verantwoordelijk voor de gehele verbouwing. En mocht u na de oplevering nog vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. U ontvangt immers 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan rechtstreeks contact met mij op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie door te spreken. U ontvangt een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Kortom, vertrouwd verbouwen!

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Maassluis voor:

 • Op de Geberit vakopleiding heb ik kennis genomen van de basis van vuilwaterafvoertechniek in woningen volgens normering van NEN 3215.
 • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
 • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.
 • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

 • Toilet renoveren of installeren
 • Reparatiewerk
 • Timmerwerk
 • Schilderwerk
 • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Jan nam ruim de tijd om kennis te maken en de klussen te inventariseren. Offerte was er snel en de uitvoering van het werk was goed. Zelfs 's avonds nog terug gekomen voor een verbetering, top!L uit Maasland
Goede vakman, werkt netjes en ruimt alles netjes op. Is op tijd en werkt lang door. Vriendelijk.Hetty uit Maassluis
Vriendelijk, aangenaam, proffesioneel.Katia uit Rotterdam
Jan is een super vriendelijke man, waar je op kan vertrouwen en die zijn afspraken na komt. Je kunt met hem prima afspraken maken die ook goed worden nagekomen. hij heeft bij mij herstelwerkzaamheden gedaan aan het dak en dat is zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd. Los van het feit dat Jan een prima vakman is komt hij ook zeer sympathiek over en is het fijn dat er ook mensen zoals Jan zijn die je kunt vertrouwen. Kortom ik ben echt super tevreden over Jan Muller.Olav uit Maassluis
Goed werk geleverdJos uit Maasslulis
Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar, vakman.R.F. uit Maassluis
Zeer klantvriendelijk en denkt mee met de klant. Belt altijd netjes terug en hield mij op de hoogte van het verloop van de aanvraag.Daniëlle uit Maassluis
Jan Muller is vriendelijk, (zeer) spraakzaam en heeft 's morgens al meteen zin in koffie. Wij zouden zelf de eerste koffie pas schenken als er al wat werk is verzet. Verder was er op de eerste klusdag een montagefout bij het plaatsen van een nieuwe kraan in de keuken, maar dat heeft Jan goed opgelost, zonder extra kosten of mopperen. Alles bijeen prima werk verzet, tegen redelijke tarieven.Wim uit Maassluis

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...